Välj land!
  • svSvenska
  • enEnglish

Osynlig Utställning Stockholm

När dina sinnen leder dig…

Karrier

VD-assistent
Invexhib Stockholm AB  Stockholm

Verksamhetsbeskrivning 

Om företaget 
Osynlig Utställning (Invisible Exhibition) öppnades i Budapest 2007. Tack vare den unika upplevelsen och dess ihållande succé, lanserades utställningen under 2011 i två europeiska städer samt nyligen i Stockholm. 
Osynlig Utställning är en unik och interaktiv resa till en osynlig värld. I total mörker tar sig gästerna fram genom att använda sin känsel, hörsel och luktsinne. 
Utställningen för synskadade och seende personer närmare varandra och visar med hjälp av positiva exempel hur man kan hjälpa folk med synnedsättningar i vardagen. 

Arbetsuppgifter 
Till Stockholm-utställningen söker vi nu en Deputy Office Manager. Rollen innebär att på olika sätt ge administrativt stöd samt rapportera till VD:n och dennes ledningsgrupp. 
Ytterligare uppgifter: 
Göra framträdanden i media (olika PR-relaterade uppgifter) 
Representera utställningen (på tillställningar, tv, radio, sociala medier m.m.) Ha översikt över det dagliga arbetet på utställningen. Leda arbetsgruppen i receptionen (t ex. hantera bokningar) Skapa och kolla anställdas schema kontinuerligt 
Göra inventering 
Vi söker dig som trivs med att arbeta i en internationell arbetsmiljö med utmanande och ständigt varierande arbetsuppgifter. Du har starka kommunikationsfärdigheter, är kreativ, entusiastisk och väldigt noggrann i ditt arbete. Som person är du flexibel och öppensinnad. Du tycker om att vara en i laget och värdesätter teamwork. 

Utbildning/Erfarenhet 
Det är meriterande om du har högskoleexamen men inte ett krav. Däremot lägger vi större vikt på dina personliga egenskaper samt din ambitionsnivå. Du behöver vara flytande i svenska och engelska. Om du kan ungerska är det en fördel men inte ett krav. Att hantera Microsoft Office går utmärkt för dig. Du behöver dessutom vara fördomsfri mot blinda och synskadade personer.

Varaktighet, arbetstid
Flexibelt schema – du får bestämma över ditt schema i samråd med VD:

Ansökningar skickas till: office@osynligutstallning.se