Välj land!
  • svSvenska
  • enEnglish

Osynlig Utställning Stockholm

När dina sinnen leder dig…

Boka tid

De osynliga turerna startar var 15e minut i grupp. En grupp består av max 8 personer. Om ni vill boka för fler än 8 personer måste ni boka plats på nästatur om det finns plats. Bokningssystemet skickar ett automtiskt svar till din e-post. För att vara på den säkra sidan, anteckna ditt bokningsnummer.

Vi rekommenderar att du bokar en tur för att slippa vänta. Icke-registrerade gäster garanteras ingen plats när vi är fullbokade.

Du kan boka tid via telefon 070-486 58 70, e-post info@osynligutstallning.se eller via ”boka tid” i menyn. E-postmeddelanden läses endast under våra öppettider. Om du ringer utanför kontorstid kan du med fördel lämna ett meddelande så ringer vi tillbaka. Avbokning sker via samma kontakt som bokning.

Består ni av en grupp på över 20 personer så bör ni boka plats 3-4 dagar i förväg. Om gruppens storlek ändras meddela oss detta minst en dag innan ankomst.

Var god kom i tid, gärna 10 minuter innan er tur börjar.

I händelse av försening kan ni få vänta på att få plats. Det kan också bli minimal tidsförskjutning i förhållande till den bokade tiden.

Om du eller din vän inte talar svenska, be om vägledning på engelska eller annat språk. Turerna hålls på svenska av synskadade. Stör inte turen genom att själv översätta. På grund av utställningens särskilda utforming är det väldigt viktigt allas säkerhet att den informationen som guiden ger kommer fram till alla.

Förutom svenska så har vi guidning på engelska, tyska och spanska. Vill du ha guidning på något av dessa språk ska du anmäla detta minst en dag i förväg.

Tack för din förståelse!

Osynlig utställning Stockholm – Lita blint!